новини

  • Левски е на финалната права в преговорите с „Газпром”

    07.02.2013

    Собственикът на клуба Тодор Батков в откровен разговор с Денис Ризов


    Тази вечер в късното шоу „Денис и приятели” на БНТ1 от 23:00 часа собственикът на ФК Левски Тодор Батков разкрива подробности около преговорите с руския гигант за спонсорството на клуба, коментира слуховете за евентуална продажба, както и заплатите на футболистите.

    В разговора си с Денис Ризов Батков откровено разкрива и трудностите около менажирането на българските футболни отбори. “Като си собственик на клуб винаги си виновен. Дори като върви отбора пак си виновен, защото не върви повече” казва Батков и добавя, че няма намерение да се откаже от любимия клуб и разкри, че Левски е на финалната права в преговорите с „Газпром”.

    По повод очакванията към българските футболисти и тяхната професионална етика Батков отбелязва, че “футболът не е водещ за голяма част от футболистите. В един обикновен делничен ден футоблът за тях е час и половина, в който се вместват идването на “Герена”, обличането, тренировката, душът. Някои даже и душ не си взимат.”

    Собственикът на софийския отбор добавя, че не е имал сили да присъства на взривяването на стадиона, а вместо това е завел най-малката си дъщеря на кино.

    Във финала на гостуването си в „Денис и приятели” Батков ще отговори и на един от най-важните въпроси, а именно дали планира да си направи фейсбук профил, чрез който да си общува с Наско Сираков.

    Целият разговор на Денис Ризов с Тодор Батков ще бъде излъчен на 7 февруари 2013 г. от 23:00 часа само в късното шоу „Денис и приятели” на БНТ1.

    Източник: sportal.bg

    « назад