новини

  • Късното шоу “Денис и приятели” търси най-секси момичето на България

    27.02.2013

    Победителката ще украси корицата на елитно мъжко списание

    Започва най-красивата надпревара за награда в българския ефир. Като част от пролетния си сезон късното шоу на Денис Ризов ще заснеме атрактивното, щуро, забавно и секси риалити шоу “Най-секси момиче в България”. Ще видим как няколко от нашите момичета-скаути обикалят осем града във всяка част на страната, за да открият най-сексапилните жени, независимо от тяхната възраст, занимание и амбиции. В търсенето ще се включат всички момичета на “Денис и приятели”, а специално от САЩ пристига и любимата ни Кристъл Ролинс, която вече прекара два месеца в шоуто.

    Търсенето на най-секси момичето на България ще продължи със серия невероятни изпитания, които гарантират на зрителите зной дори в хладните пролетни нощи и които ще могат да гледат само в късното шоу “Денис и приятели” по БНТ1.

    Победителката в това нестандартно състезание ще получи много награди и възможността да заснеме еротична фотосесия с екип от елитни фотографи, стилисти и гримьори, с която ще блесне на корицата на голямо мъжко списание. И разбира се, ще я дават по телевизията, и то почти всяка вечер.

    Първият кръг на надпреварата ще се състои в два етапа през месеците февруари и март, като нашите момичета-скаути ще обиколят Варна, Бургас, Русе, Благоевград, Велико Търново, Перник, Пловдив и София. Информация за точните дати ще бъде представена на сайта на предаването – www.denisandfriends.com, както и на официалната фейсбук страница – www.facebook.com/denisandfriends.

    Кампанията стартира с най-горещото промо на сезона, което всички могат да гледат на:
    http://www.youtube.com/watch?v=bXNc8bdRB2c&feature=youtu.be
    както и в сайта на “Денис и приятели” и официалната фейсбук страница.

    Всички кандидатки, които смятат, че отговарят на критериите могат да пишат на casting@denisandfriends.com, където да изпратят снимка и кратка информация за себе си.

    Късното шоу “Денис и прятели” се излъчва всяка вечер, от понеделник до четвъртък, от 23:00 само по БНТ1.

    « назад