новини

  • Ерик Мартин от "Мистър Биг" много се смях на въпросите на Денис Ризов

    12.11.2012

    Вокалистът на легендарната рок група "Мистър Биг" Ерик Мартин пристигна вчера към 15 ч в студиото на "Денис и приятели". Той е в България в рамките на европейското си турне Acoustic Tour 2012 и ще пее тази нощ от 23 ч в бургаски клуб.

    Водещият Ризов го посрещна усмихнат до ушите и с развети коси. В предаването гостът запя един от тоталните хитове на "Мистър Биг" - To Be With You, в съпровод на група "Ахат". Ерик е написал тази песен в тийнейджърските си години. Тя става световноизвестна през 1991 г., когато излиза като последно парче в албума Lean into It.

    Иначе звездата изпълни Super Fantastic в съпровод на собствената си акустична китара.
    Стандартната процедура е от студиото да изпратят предварително въпросите и звездата да одобри или отхвърли тези, на които не желае да отговаря, поясни Милен Славов от организаторите M&S. Ерик много се смял на въпросите на Денис Ризов и не е отхвърлил нито един. "Очаквам, че ще е много забавно предаване, той е голям шегаджия", каза за Ерик Мартин Славов, който посрещна вокала на летище София.

    Певецът пристигна вчера в 13 ч от Рим. Това е третият му концерт у нас - първите два са с групата. За късмет на бургазлии звездата отложил участието си в Москва и решил да дойде по-рано у нас, за да разгледа морския град.

    Заради участието в "Денис и приятели" той остана да преспи снощи в столицата. На сутринта потегли с кола за Бургас, където днес в 13 ч ще присъства на прием в общината и ще се запознае с кмета на Бургас Димитър Николов. Световноизвестният музикант ще има цял следобед да кръстосва улиците на града.

    "Освен програмни песни на “Мистър Биг” и свои парчета от самостоятелните си албуми Ерик Мартин ще изпълни световни поп хитове на Марая Кери, Уитни Хюстън и други в изненадващи собствени аранжименти", каза Славов.

    Американската рокбанда "Мистър Биг" се разпадна през 1997 г. и се събра отново през 2009-а. През 2011 г. излезе с нов албум - What If. Музикалната история ще ги запомни с хитове като Wild World, Green-Tinted Sixties Mind, Just Take My Heart, Addicted to that Rush, Colorado Bulldog и Take Cover.

    Гледайте Ерик Мартин на 14 ноември, 23:00 часа, БНТ1!

    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1625631

    « назад