новини

  • Стажантска програма в сценарния екип на „Денис и Приятели”

    01.10.2012

    Ако си свестен, ако нямаш нищо общо с явлението чалга, ако често ти казват, че си „луд/а” след като споделиш идеите си, ако пишеш добре или поне другите смятат така, ако може да се разчита на теб, ако искаш да си част от създаването на най-свободното шоу в българския ефир „Денис и Приятели” – ето какво предлагаме да направиш:


    Изпрати ни на e-mail: konkurs@denisandfriends.com с тема на писмото: За стаж: твоето име:
    • Предложение за начален и/или финален анонс на предаването, които според теб ще звучат добре изречени от Денис Ризов;
    • Кратък текст за рубриката ни „Какво се случи на този ден, а не трябваше” (тази рубрика се „пенсионира”, но искаме да видим как би звучала написана от теб ?);
    • СV (не се изисква стаж като сценарист или предишен опит на подобна длъжност, просто ще ни е интересно да видим с какво си се занимавал/а)
    • Снимка (по желание)
    • Телефон за връзка
    • Важно е за нас в писмото си да включиш и няколко изречения за себе си в свободен текст – хобита, в какво си най-добър, в какво изобщо не си, каква е твоята музика ... и всичко, което смяташ, че е готино да знаем за теб.


    Ние ще ти предложим 3 месеца стаж, в който ще ти покажем как се случва всичко от начало до край, ще минеш през всяка стъпка от процеса на създаване на шоуто до излъчването му в ефир. Ще разчитаме на теб да си по 4 часа дневно (а понякога и нощно) с нас, в студиото на “Денис и Приятели” – Harbor Island Records, като се съобразим както с нуждите на екипа, така и с твоята заетост и изготвим график.


    Стажантската програма не се заплаща и не дава гаранция за започване на работа, но успешното й завършване ще даде предимство при откриване на нови работни места в екипа на „Денис и Приятели” или в някоя от другите продукции на Harbor Island Records.


    « назад