новини

  • Кристъл заряза Щатите, за да стане тв звезда у нас

    05.11.2012

    През септември Денис Ризов влиза в любимото си заведение “Хутърс” в американския град Тампа с един от редакторите на предаването си. Обслужва ги тъмнокожата чаровна сервитьорка Кристъл Ролинс. Уговарят я да направят интервю с нея. Докато тече разговорът, Денис импулсивно й предлага да дойде в България и да стане част от екипа му. Кристъл се изкушава от идеята да посети нови места и да преживее забавни и интересни случки.

    “Повярвах на Денис, че е от телевизионно шоу, но не предполагах, че това, което ми предлага, наистина ще се случи. А и си мислех, че подобна организация отнема месеци”, разказва Ролинс. Водещият на “Денис и приятели” обаче действа бързо. В рамките на седмица уточняват подробностите и в началото на октомври американката получава самолетния си билет до България. Миналата неделя кацна на летище София, а на 31 октомври беше дебютът й в шоуто в ефира на БНТ1. У нас 29-годишната американка ще остане почти до края на годината.

    Преди да тръгне, всички близки и приятели на Кристъл са абсолютно против нейното приключение. Заминава за някаква държава на другия край на света. Не знае езика, бегло познава хората, които са я поканили, убедени са, че не е премислила идеята добре. Никой не вярва в щастливия край на тази авантюра. Точно преди да се качи в самолета, по-големият от братята й е разстроен, че вероятно я вижда за последен път жива.

    “Приятелите ми казваха, че съм луда, че ще бъде отвлечена или ще ми се случи най-страшното. А аз им отвърнах, че ако това стане, им завещавам дрехите си, за да им напомнят за мен”, смее се Кристъл.

    В интернет търси информация за България, а двете основни неща, които прочита за страната, са, че има много джебчии и силно развита схема за трафик на жени. Оптимизмът й надделява, гледайки в мрежата много от епизодите на “Денис и приятели”. Грабва я атмосферата, предаването й се струва забавно и освободено.

    До този момент Кристъл не е излизала от пределите на Америка. Единственият й досег до Стария континент е като бебе. По стечение на обстоятелствата е родена във Франкфурт, Германия. Родителите й, които са били в американската армия, са работили там по онова време. Тя няма никакви спомени от този период. “Интересно е, че хората често ми казват, че изглеждам като европейка, а аз изобщо не знам какво означава това”, казва новото лице в тв ефира.

    Тя е най-голямата от четирите деца в семейството. Има 9-годишна сестра и двама братя на 20 и 27 г. Със смях си припомня щуротиите, които е вършила като дете. Била много палава и все измисляла някоя беля. Една от любимите й пакости била да търкаля портокали под гумите на минаващите коли, с което жестоко вбесявала шофьорите. “Преди училище родителите ни пляскаха предварително, бяха убедени, че през деня ще сътворим нещо. Отнасяхме го от сутринта за всеки случай. През годините това се превърна в семейна шега. Всъщност никога не са ни били истински – отнасяхме няколко леки шамара или шляпване по дупетата”, разказва Кристъл.

    Учила е в гимназия в Сейнт Питърсбърг, Флорида. Тренирала е различни спортове – волейбол, баскетбол, лека атлетика, записва се дори и борба.

    Преди пет години започва да се занимава с фризьорство, тапията си за професионалист получава преди година, завършвайки профилирано училище. Спец е в работата с афроамерикански коси и добавянето на кичури за сгъстяване или удължаване на фризурата. Самата тя също си слага екстеншъни, защото й е досадно да си изправя къдриците. Иначе харесва и естествената си визия, затова редовно променя прическата си.

    В заведението “Хутърс” работи от шест години. В него сервитьорките са облечени с къси, тесни панталонки, тишърти с дълбоки деколтета, бели чорапи и маратонки. Барът е известен с това, че момичетата са с пищни форми. “В Щатите не се използва “гръдната обиколка” като понятие и никога не съм я мерила. Мисля, че гърдите ми изобщо не са големи, но са кръгли и пълни и затова изглеждат много добре”, казва Кристъл.

    Работното й място е доста приятно – то е едновременно бар и заведение за хранене. Специалитет са пилешките крилца и бирата. Звучи хубава музика, навсякъде са поставени екрани, по които вървят различни спортни събития. “Клиентелата е разнообразна, има много мъже, но и достатъчно жени. Идват бизнесмени, колежани, дори понякога и семейства с малки деца. При нас често се правят ергенски партита”, разказва американката.

    Рядко има проблеми с нахалници, защото пази дистанция и държи да изглежда недостъпна. В Щатите има стриктни правила и рядко някой си позволява да прекрачи границата. “Имах една неприятна случка, когато клиент ме опипа по задните части.

    Зашлевих му шамар, а мениджърът на заведението го изхвърли навън”, споделя тя.

    Не се оплаква, че работи на две места, напротив – много е енергична и предпочита да знае, че сутрин, като стане, ще върши нещо. В бара работи от понеделник до сряда, от четвъртък до събота е във фризьорския салон, само неделята остава за почивка. Родителите й никога не са се месили в избора й на работно място. Подкрепят я и се радват, че се издържа сама. Живее на квартира, със заплатите покрива наема, разходите си и успява да води семейството си на почивка: “Последния път бяхме в Кий Уест, Флорида, където беше изключително странно. Пилета тичаха из цялото градче. По улиците се разхождаха много възрастни и сбръчкани хора, които постоянно викаха: “Хайде да се събличаме голи.”

    На въпроса има ли приятел през смях отговаря: “Зависи кой пита.” Досега не е имала гадже, което да я ревнува от работата й в заведението. Пък и не си пада по такива типове, твърди, че излиза със симпатични и добри момчета, които не се забъркват в проблеми.

    В Тампа обожава плажовете, има и различни клубове и партита, където обича да се забавлява. Доволна е, че “Дисни Уърлд” е само на половин час път от дома й, така че и там ходи често. В свободното си време Кристъл майстори свещи или готви, научила се е да прави суши и с огромно удоволствие приготвя пелмени с риба тон и мексиканското гуакамоле.

    Няма никакъв опит пред камера и в телевизионния ефир, но е нетърпелива бързо да се впише в екипа на предаването, което я доведе в София. Преди време участвала в американско шоу, в което организират срещи между мъже и жени. Не е сред избраните и не продължава нататък в изданието. Този път тя ще има своя роля, която ще се променя с времето и се надява да изненада приятно зрителите.

    Освен че ще присъства в студиото, Кристъл ще стане герой и в риалити. Екипът ще й представи различните страни на България - църкви, музеи, селски къщи и дори доене на крави. Камера ще следва всяка стъпка на американката, за да покаже реакциите й при срещите с родната действителност.

    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1617890

    « назад